• Alle producten op voorraad
  • Levering binnen 24 uur
  • Laagste Prijsgarantie

Trampolines

1
Trampolines staan garant voor uren speelplezier. Op zoek naar een trampoline? U vindt ze in verschillende afmetingen bij Prijskiller.
Lees meer
Sorteren op:
Opruiming

Trampolines voor scherpe prijzen

Zeker in de zomer is er niets leuker dan lekker rond te springen op je eigen trampoline. Dat geldt niet alleen voor kinderen: veel volwassenen kunnen het ook niet laten als ze ergens zo’n springparadijsje tegenkomen. Gelukkig zijn de trampolines van Prijskiller stevig genoeg voor zowel kinderen als oudere liefhebbers. En dat voor een scherpe prijs.

Trampolines van klein naar groot

In onze webshop vindt uw trampolines van verschillende afmetingen. De kleinste heeft een doorsnede van 152 centimeter. Een ideale afmeting voor kleinere kinderen. De trampoline zal niet zo imponerend overkomen, waardoor zij er sneller op zullen stappen. Dit exemplaar is handig, aangezien hij niet veel ruimte inneemt. Zo kunnen kinderen in de kleinste tuinen lekker springen op hun eigen trampoline. Iets oudere kinderen kunnen beter uit de voeten op een iets ruimer exemplaar. Bij Prijskiller vindt u ook trampolines in de maten 183 centimeter, 244 centimeter en zelfs 305 centimeter. Daar kunnen niet alleen kinderen flink wat rondjes op springen: ook volwassenen kunnen zich op de wat grotere trampolines uitleven.

Veiligheid

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Daarom zijn al onze trampolines voorzien van een veiligheidsnet, dat om de trampoline heen is gespannen. Wie het springvlak wil betreden kan via een handige met rits afsluitbare opening de trampoline op. Wanneer deze weer gesloten wordt kunnen de kinderen veilig springen, zonder de kans van de trampoline af te vallen. Het stevige net van maar liefst 180 centimeter hoog houdt hen tegen. Ook voor ouders een fijne geruststelling, zeker wanneer de trampoline niet ingebouwd is, maar op poten staat. Ook de brede beschermrand die de veren van de trampoline bedekt zorgt ervoor dat er veilig gesprongen kan worden. Door de rand is het voor kinderen haast onmogelijk om tussen de springveren terecht te komen of zich op een andere manier te bezeren aan een trampolineveer. Onze trampolines zijn bovendien allemaal TUV gekeurd, wat betekent dat deze speeltoestellen voldoen aan de gestelde eisen van betrouwbaarheid en veiligheid.

Ingebouwd of op poten?

De trampolines van Prijskiller worden standaard geleverd met stevige poten. U kunt het speeltoestel heel makkelijk in elkaar zetten en zonder al te veel gedoe ergens rond uw huis plaatsen. Wie van de trampoline een vast element in de tuin wil maken kan de poten ook ingraven. Doordat de trampoline dan even hoog is als het plein of de tuin waarop of -in die staat, stappen ook kleinere kinderen er heel makkelijk op. Het vergt wat meer tijd en inzet, maar maakt van de trampoline wel echt een vast onderdeel in de tuin.

Trampoline kopen

Heeft u tussen ons aanbod trampolines het juiste exemplaar gevonden? Bestellen gaat snel en gemakkelijk. De levertijd verschilt per product, maar in veel gevallen geldt: op werkdagen voor 14.00 uur besteld, de volgende werkdag in huis. Zo kan er snel gesprongen en gestuiterd worden op de trampoline. Op zoek naar ander speelgoed? In ons ruime assortiment vindt u ongetwijfeld waar u naar op zoek bent.

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »