• Alle producten op voorraad
 • Levering binnen 24 uur
 • Laagste Prijsgarantie

Kinderfietsen 24 inch 8-10 jaar

Hoe Kiest u de Juiste Fiets voor een 8 tot 10-Jarige?

 

De Juiste Maat Kinderfiets Bepalen

Kinderfiets 24 inch: Dit formaat is perfect voor kinderen van 8 tot 10 jaar. Op deze leeftijd hebben kinderen meestal al een aanzienlijke hoeveelheid fietservaring opgedaan. Ze verlangen naar meer uitdagingen en willen hun vaardigheden verder ontwikkelen door middel van bijvoorbeeld slippen, stunten en met losse handen fietsen. Versnellingen worden steeds belangrijker voor hen. Zo kunnen ze met gemak langere afstanden afleggen en in het tempo van volwassenen meekomen. Een 24 inch kinderfiets past goed bij kinderen met een lichaamslengte van ongeveer 130 tot 145 cm.

 

Wat voor kinderfiets zoekt u?

 

Bent u op zoek naar een andere maat?

 


Of bekijk al onze kinderfietsen!

 

Maattabel Kinderfietsen

 • 12 Inch: Lichaamslengte: 95-105 cm. Leeftijd: 2-4 jaar
 • 14 Inch: Lichaamslengte: 100-110 cm. Leeftijd: 3-5 jaar
 • 16 Inch: Lichaamslengte: 105-115 cm. Leeftijd: 4-6 jaar
 • 18 Inch: Lichaamslengte: 110-120 cm. Leeftijd: 5-7 jaar
 • 20 Inch: Lichaamslengte: 115-130 cm. Leeftijd: 6-8 jaar
 • 22 Inch: Lichaamslengte: 120-135 cm. Leeftijd: 7-9 jaar
 • 24 Inch: Lichaamslengte: 130-145 cm. Leeftijd: 8-10 jaar

 

Belangrijke Kenmerken 24 inch Kinderfiets

Veiligheid: Kinderen van 8 tot 10 jaar zijn energiek en avontuurlijk. Daarom is het essentieel om een fiets te kiezen met robuuste remmen en een sterk frame dat bestand is tegen intensief gebruik.

Verstelbaarheid: Een verstelbaar zadel en stuur zijn cruciaal om comfort en veiligheid te garanderen tijdens het fietsen. Het is belangrijk dat uw kind gemakkelijk de grond kan bereiken voor de nodige stabiliteit.

 • Zadelhoogte Laagste stand: 70 cm
 • Zadelhoogte Hoogste stand: 80 cm
 • Stuurhoogte Laagste stand: 90 cm
 • Stuurhoogte Hoogste stand: 100 cm

Versnellingen: Versnellingen mogen eigenlijk niet ontbreken bij kinderen in deze leeftijdscategorie. Vooral voor het afleggen van langere afstanden of het klimmen in heuvelachtig terrein.

Ontwerp en Design: Kies ontwerpen die zowel stoer als aantrekkelijk zijn, afgestemd op de smaak van kinderen in deze leeftijdsfase. Ze neigen naar meer uitgesproken en opvallende thema's die aansluiten bij hun ontwikkelende persoonlijkheid.

 

Extra bescherming tijdens het fietsen

 • Helm en beschermers: Op deze leeftijd wordt vaak geen bescherming meer gedragen. Toch is het verstandig in ieder geval een fietshelm voor uw kind te kopen om ernstig letsel bij ongevallen te voorkomen.

 

Gemakkelijk En Snel Een Nieuwe Kinderfiets Bestellen

Staat u op het punt om de ideale 22 inch kinderfiets voor uw zoon of dochter te bestellen? Regelen is simpel en snel in onze online winkel. Dankzij onze snelle bezorgopties en continue voorraad, stapt uw kind (over)morgen al op de fiets voor spannende nieuwe avonturen.

Bij Prijskiller.nl kennen we het belang van het vinden van de perfecte kinderfiets. We zorgen dat het aankoopproces zo gemakkelijk en plezierig mogelijk wordt gemaakt. Met onze gevarieerde collectie van betaalbare en hoogwaardige kinderfietsen, vindt u ongetwijfeld de perfecte tweewieler die aansluit bij de avonturen van uw kind.

Heeft u hulp nodig of vragen over onze 24 inch kinderfietsen? Onze klantenservice helpt graag. E-mail: [email protected]   WhatsApp: 06-10655601 (ma-vr 9:00-17:00)

 

Begin Vandaag Nog aan Een Nieuw Fietsavontuur!

Kies een kinderfiets bij Prijskiller.nl en start een opwindend nieuw avontuur met uw kind. Onze fietsen bieden plezier, veiligheid en comfort voor jonge ontdekkers van alle leeftijden!

Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »